Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ilyen a konyhád a csillagjegyed szerint

default user icon
MME
12 csillagjegy 12 stílus és életszemlélet. A csillagjegyek tulajdonságai alapján, az alábbiak szerint alakíthatnák ki az ideális konyhát.

Kos

Kosként nem szeretsz feleslegesen szöszmötölni, ezért fontos számodra a praktikum. Az álomkonyhádban egészen biztos, hogy minden kézre esik és mindenhez könnyen és gyorsan hozzáférsz, nem kell időt pazarolnod a keresgélésre, sem az étételek, sem pedig a konyhai eszközök esetén. Ez a fontos számodra, a külcsín nem nagyon izgat.

Bika

Bikaként nagyon szereted a hasad és a prémium alapanyagokat is. Sőt, a konyha kialakításánál is kiemelt figyelmet fordítasz a minőségre és a luxusra. Nagy eséllyel sokféle robotgéped is van, amikkel egyszerűen készítheted el a különlegesebbnél különlegesebb finomságokat.

Ikrek

Kétféle Ikrek létezik, aki szeret főzni és szívesen tölti az idejét a konyhában, és aki nem. Ha az utóbbi csoportba tartozol, akkor a konyhád teljesen semleges, még az is lehet, hogy rendetlen, vagy szinte üres. Ha viszont örömödet leled a főzésben, akkor igyekszel otthonosan kialakítani a konyhát, hogy jól érezd benne magad. Egyfajta alkotóhelyiség a számodra, ahol mindig megtalálhatóak a kedvenc finomságaid.

Rák

Rákként imádsz gondoskodni másokról, ezért a konyha kiemelten fontos helyszín a számodra, ez az otthonod szíve-lelke. Lényeges, hogy jó nagy legyen, hogy elférj benne és kedvedre tudj sürögni-forogni, hiszen gyakran főzöl a szeretteidnek akár többfogásos ebédeket vagy vacsorákat is. Jól használható, kényelmes és strapabíró konyha ideális a számodra, amit megtölthetsz élettel.

Oroszlán

Oroszlánként fontos számodra a minőség és az elegancia, a konyhád is ezt tükrözi. Látványos, sok esetben csillogó bútorral, erős világítással, sok design elemmel felszerelt helyiség, még az sem meglepő, ha esetleg egy tükör is helyet kap benne. Mindemellett praktikus is, mert az is fontos, hogy finom ételeket készíthess magadnak és a barátaidnak.

Szűz

Szűzként egészen biztos, hogy nagyon rendezett a konyhád. Csillog-villog a tisztaságtól és minden az élére van állítva. Az edények, az evőeszközök, az élelmiszerek, valamilyen struktúra szerint vannak rendezve, ez lehet szín, méret, vagy akár forma is. Szeretsz rendet tartani, úgy alakítottad ki a konyhát, hogy mindennek pontosan meglegyen a helye.

Mérleg

Mérlegként a konyhában is a harmóniára törekszel. Kifinomult ízlésed van, amit a konyhád kialakításakor is kamatoztatsz. Tökéletes összhangban vannak a színek és a mintázatok, a bútorokon és az edényeken egyaránt. Olyan konyhád van, ahova bárki szívesen tér be.

Skorpió

Skorpióként nagy eséllyel szeretsz főzni, ezért fontos számodra, hogy jól érezd magad a konyhádban. Nem kedveled a csicsás dolgokat, ezért a letisztultságra törekszel. Nagy valószínűséggel egy szín dominál a konyhádban, és téged ismerve az sem meglepő, ha a fekete az.

Nyilas

Nyilasként nem sokat vagy otthon. Vagy éppen utazol valahova, vagy a társaság középpontjában pörögsz. Így nem sok időd és energiád marad a konyháddal törődni, de az azért biztos, hogy mindig akad benne némi rágcsálnivaló, amivel megkínálhatod a barátaidat.

Bak

Bakként a természetközelséget kedveled, így a konyhádban is arra törekszel, nevelgetsz néhány fűszernövényt vagy a színek tükrözik a természetességet. Az is fontos számodra, hogy jól ki lehessen használni a konyhádat, legyen hely sütésre, főzésre egyaránt. Tehát, ha magad választhatod meg a méretét biztosan, nagy lesz a munkatér és az éléskamra is, amit tele is raksz.

Vízöntő

Vízöntőként szereted az olyan dolgokat, amik nem szokványosak, úgyhogy az extravagancia valószínűleg a konyhádban is jelen van, akár egzotikus gyümölcsök, akár különleges konyhai kiegészítők formájában.

Halak

Halakként nagyon kreatív vagy és szereted a szép dolgokat. A konyhádat is így alakítod ki, és bizony az is megeshet, hogy a praktikusság háttérbe szorul a szépség mögött, de téged ez egy cseppet sem zavar, szívesen elszöszmötölsz mindennel, ha kedvedre való a helyiség.

EZ A TÖKÉLETES REGGELI A CSILLAGJEGYED SZERINT! >>>

DIÉTAHOROSZKÓP! FOGYÓKÚRÁS TIPPEK MINDEN CSILLAGJEGYNEK >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss