Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Illatos csirke

MME MME
4 3.2/5
60 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A csirkét sózom, és lisztbe forgatva forró olajon megpirítom. Kiolajozott tűzálló tálba vagy magas falú tepsibe sorban lerakom a csirkecombokat. A maradék zsiradékon üvegesre párolom a finomra vágott hagymát, beleteszem a bazsalikomot és a paradicsomot, kevés vízzel és borral felengedem, a csirkére öntöm, és fólia alatt puhára párolom. Amikor megpuhult, a tejfölben elkeverem a finom kockákra vágott füstölt tarját és a reszelt sajtot, ráöntöm a csirkére, és jól átforrósítom (nem kell pirosra sütni!). Párolt rizzsel tálalom.

Ezek is érdekelhetnek