Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezek a fotók kerültek a királyi család karácsonyi üdvözlőlapjára

default user icon
MME
A brit királyi család is karácsonyi lázban ég. A Kensington Palota kiadta az idei hivatalos karácsonyi fotókat. Vilmos és Katalin három gyermeke ezúttal is elvitte a show-t.

Ahogy már az évtizedek óta hagyomány, a királyi család idén is személyes fotókkal kíván boldog karácsonyt. A Kensington Palota pénteken három fotót hozott nyilvánosságra. Károly herceg és felesége Kamilla egy közös nyári képet választott, amely a Clarence házban készült Károly 70. születésnapján. Harry herceg és felesége Meghan egy, a májusi esküvőjükről  eddig nem látott képet osztott meg a rajongókkal. Ám kétségkívül a legbájosabb kép ezúttal is Vilmos herceg és Katalin hercegné családjáról készült. A fotó, amelyen a hercegi pár és a gyerekek is farmerban vannak Anmer Hallban, a család norfolki otthonában készült.

Vilmoséknál ez lesz az első olyan karácsony, amit öten ünnepelnek. Az ötéves György herceg és a hároméves Sarolta mellé áprilisban megszületett a pár harmadik gyermeke, Lajos herceg. A héthónapos kisfiú ezúttal ellopta a show-t nagyobb testvérei elől, édesanyja karjaiban boldogan mosolyog a kamerába.

A brit lapok szerint György és Sarolta már nagyon várják a karácsonyt. Saroltának szerdán, Györgynek pedig csütörtökön elkezdődött a téli szünet. Vilmosék jövő hét elején meglátogatják II. Erzsébet királynőt a Buckingham-palotában, aki karácsony előtt még ebédet ad a családnak. Az ünnepeket pedig a szokások szerint  idén is a Norfolk megyében található Sandringham kastélyban töltik. 

A nagy karácsonyi lakomát december 25-én tartják, aminek a menüje évről évre ugyanaz. A karácsonyi mise után ebédre garnélát, homárt, pulykát esznek sárgarépával, burgonyával, paszternákkal, kelbimbóval. A desszert pedig a karácsonyi puding lesz. 

A családtagok az ebéd után közösen megnézik a királynő karácsonyi beszédét, délután pedig összegyűlnek a hagyományos teára, amely mellé gyümölcstortát, almás süteményt lakomároznak. A teázás után pedig megajándékozzák egymást. A hírek szerint II. Erzsébet királynő meghívta Doria Raglandot, Meghan Markle édesanyját is, hogy karácsonyozzon velük.

EZÉRT NEM EHET EGYÜTT A SZÜLEIVEL GYÖRGY HERCEG ÉS SAROLTA HERCEGNŐ >>>

ÍGY ÉTKEZIK II. ERZSÉBET ÉS CSALÁDJA: 10 ELKÉPESZTŐ SZOKÁS A BUCKINGHAM PALOTÁBÓL! >>>

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss