Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezzel az egyszerű diétával tartja bomba formáját az 54 éves Halle Berry

default user icon
MME
Bomba test, tökéletes bőr - két gyerek után, 54 évesen. Nincs nő, aki ne irigyelné Halle Berryt mindezért, és ne akarná tudni, hogy mégis, hogyan csinálja. A színésznő egy talk show-ban beszélt arról, hogy milyen diétát tart évek óta azért, hogy jól érezze magát a bőrében.

Halle Berry egyszerűen nem öregszik. Elképzelhető, hogy a génállományának is köze van ahhoz, hogy 54 évesen egy 30 éves testével és kondijával bír, de nemrégiben kiderült: azért nem csupán ez áll a bomba forma hátterében.

Berry egy étterem megnyitóján, a People magazin helyszíni web-stúdiójában elmondta: évek óta - a sztárok körében népszerű -  ketogén diétát tartja. A színésznőről köztudott, hogy 1-es típusú cukorbeteg, így nem volt egyszerű megtalálnia a  betegségével összeegyeztethető étrendet, de végül hosszas keresgélés, és orvosi konzulációk sora után emellett döntött.

"Nem eszem tésztát és semmit, amiben cukor van. Többnyire húson élek. Szeretem a csirkét és a marhát is, rengeteg zöldséggel körítve" - mondta, hozzátéve: számára egyáltalán nem megterhelő ez az életmód.

"Tulajdonképpen egész nap eszem, de csakis csupa egészséges dolgot, például rengeteg avokádót, kókuszzsírral és vajjal főzök, de semmihez nem használok egy gramm cukrot sem. Ha hozzászoktatod a tested a zsírégetéshez, akkor tulajdonképpen folyamatosan ebben az üzemmódban lesz. Ennyi a titok."

Az Szörnyek keringőjének Oscar-díjas sztárja az évek során azt is kikísérletezte, hogy építheti be a diétát a gyerekei étrendjébe.

"Nahla (13) és Maceo (7) például imádják a töltött cukkinit. A töltött sült krumplira ez tökéletes alternatíva, szerintem."

Persze nem csak az étkezés az, ami miatt Halle Berry évtizedeket tagadhatna le a korából: természetesen saját trénere, és különféle harcműveszetekből, boxból és jógából álló edzésprogramja van a színésznőnek. A személyi edzője, Peter Lee Thomas egy korábbi interjúban elmondta: amikor évekkel ezelőtt találkoztak, fogalma sem volt arról, hogy Berry hány éves lehet, és amikor kiderült, leesett az álla.

"Nem különösebben érdekelt, így sokáig nem tudtam Halle korát. Sokkot kaptam, ugyanis olyan rugalmas és energiával teli volt, mint egy 25 éves. Sosem gondoltam volna, hogy több, mint kétszer ennyi."

PÁR SZÁZ FORINTOS CSODASZERNEK KÖSZÖNHETI BOMBA ALAKJÁT JENNIFER ANISTON >>> 
EZÉRT NÉZ KI NEGYVENESNEK A KÖZEL 60 ÉVES SHARON STONE! >>> 
EZZEL AZ EGYSZERŰ MÓDSZERREL HOZTA MAGÁT CSÚCSFORMÁBA A 41 ÉVES SZÍNÉSZNŐ! >>> 
Diétatippeket itt találsz >>> 

Ezek is érdekelhetnek