Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

így tartja bomba formában magát a Jóbarátok sztárja, Courteney Cox

default user icon
MME
Courteney Cox sokak emlékezetében úgy él, mint a Jóbarátok Monicája. A sorozat utolsó része óta ugyan közel 15 év is eltelt már, az amerikai színésznő még mindig ugyanolyan jól néz ki, mint a harmincas éveiben. Mi a titka Cox-nak?

Ki ne emlékezne a Jóbarátok Monicájára? Courteney Cox zseniálisan alakította az egykor súlyproblémákkal küzdő, majd lefogyó séfet. A színésznő ma már 54 éves, de az alakja még mindig olyan karcsú, mint az 1994-ben debütáló sorozatban volt. Persze tesz is érte. Megfelelő étrenddel és edzéssel tartja karban magát.

Cox korábban a New Beauty magazinnak elárulta, hogy ebédre mindig salátát eszik sovány fehérjével. Hal, csirke és marha steak közül szokott választani, míg vacsorára általában zöldséges ételeket fogyaszt. A salátát nemcsak Cox, hanem a Jóbarátokban szereplő Jennifer Aniston és Lisa Kudrow is szerette. A három színésznő tíz éven kereszül minden nap Cobb salátát ebédelt.

- Nagyon szerencsés vagyok, mert szeretem a zöldségeket. Imádom a spenótot, a brokkolit, a spárgát. Sok tojást is fogyasztok, gyümölcsöt viszont nem nagyon eszek - nyilatkozta korábban Cox.

Courteney Cox számára a burgonya és a tészta az, ami leginkább hiányzik. A sztár éppen ezért minden héten beiktat egy csalónapot, amikor ezekből az ételekből válogat. Ilyenkor előfordul az is, hogy friss, ropogós kenyeret is eszik vajjal. Ezeken a napokon sok sajtot és diót is fogyaszt, amit máskor nem szokott.

A színésznő életének fontos részét képezi a sport is. Cox Michelle Lovitt személyi edzővel dolgozik együtt, aki több hollywoodi sztárnak is összeállította már az edzéstervét. 

- A sportot mindig is szerettem. Az aktív testmozgás jót tesz az egészségnek és a léleknek is - mondta Cox, aki a futás és a kondiedzések mellett teniszezik, szörfözik, jógázik, kerékpározik.

EZÉRT NÉZ KI 30-NAK AZ 50 ÉVES JENNIFER ANISTON >>>

20 ÉVET SIMÁN LETAGADHATNA! EZÉRT NÉZ KI ILYEN DÖGÖSEN A 45 ÉVES KATE BECKINSALE >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss