Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így reagál Jamie Oliver, ha a gyerekei mekis kajára vágynak

default user icon
MME
Mit tennél, ha a világ egyik legjobb szakácsaként isteni húspogácsát sütnél, ám a gyermekeid mégis egy kis gyorséttermi hamburgerre vágynak? Jamie Oliver évek óta kampányt folytat a gyorséttermek ellen, ám most elismerte, hogy olykor az ő gyerekei is betérnek a McDonald's-ba.

Biztosak vagyunk benne, hogy a hamburgert imádók nem egyszer készítették már el Jamie Oliver szaftos hamburgerjének a receptjét. A sztárszakács színtiszta marhahúsból készíti a húspogácsát, amit zamatos, illatos, friss fűszerekekkel spékel meg. A házi hamburgerrel nem is versenyezhet semmi, a gyorséttermi kínálat meg sem közelíti azt. Jamie Oliver mégis megengedi a gyerekeinek, hogy olykor a McDonald's-ban egyenek.

- Ha megkérdezték, hogy elmehetnek-e a barátaikkal gyorsétterembe, elengedtem őket - vallotta be a sztárséf. - A feleségem ő már nem ilyen engedékeny. 

Jamie Oliver kijelentése talán azért meglepő, mert évek óta keményen kampányol a gyorséttermi koszt ellen. Egészségtelennek és emberi fogyasztásra alkalmatlannak tartja. Ugyanakkor őt is érte már bírálat amiatt, hogy ételei magas cukortartalmúak. A sztár most új kampányba kezdett Nagy-Britanniában. Az a célja, hogy felhívja az iskolák figyelmét arra, hogy csökkentett cukor- és kalóriatartalmú ételeket készítsenek a gyerekeknek.

JAMIE OLIVER ELÁRULTA, MI A CSALÁDJA KEDVENC ÉTELE >>>

EZT LÁTNOD KELL! FULL EXTRÁS KONYHÁT ÉPÍTTETETT EGY EGYSZERŰ TEREPJÁRÓBA JAMIE OLIVER >>>

A TÖKÉLETES SÜLT KRUMPLI - JAMIE OLIVER SZERINT >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss