Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így néz ki a szülés után négy hónappal Beyoncé

default user icon
MME
Először jelent meg ikrei születése óta Beyoncé a vörös szőnyegen. Az énekesnő június 13-án hozta világra Sirt és Rumit, de négy hónap alatt visszanyerte régi formáját. Sőt!

Mi lehet Beyoncé titka? Mindenki ezt találgatja, miután az énekesnő néhány nappal ezelőtt fantasztikus fotókat osztott meg magáról a közösségi oldalán.

A háromgyerekes anyuka férje, Jay-Z jótékonysági koncertjére igyekezett, egy gyönyörű smaragdzöld, mélyen dekoltált ruhában, ami nemcsak hosszú combjait emelte ki, hanem csodás alakját, különösen a vékony derekát is. Beyoncé több képet is megosztott és nem győzte fogadni a gratulációkat.

Beyoncé négy hónapja adott életet ikreinek, és most ősszel jobb formában van, mint valaha. Az E! online oldalnak egy bennfentes azt nyilatkozta, hogy az énekesnő hetente többször jár edzőterembe. Kardióedzéseken vesz részt  és olykor súlyzózik is.  

Persze a csodás alakját nem csak ennek köszönheti. Beyoncé táplálkozását egy szakértő felügyeli. A sztár étrendje alapvetően a vegán étrendre épül, de speciális menüje nagyon sok olívabogyó és avokádó fogyasztást ír elő számára. Az ételeket külön szakács készíti el, aki mindenhova elutazik a sztárpárral.  

Az eredmény látszik, hiszen Beyoncé csodásan néz ki, de bármennyire is hihetetlen, az énekesnő nem elégedett. Első gyermeke, Blue Ivy születése után ugyanis sokkal könnyebben fogyott vissza, mint most az ikrek születése után.

LEBUKTAK! A SZTÁROK IS BŰNÖZNEK: ÍGY FALATOZIK VILMOS HERCEG VAGY BEYONCÉ >>> 

ÍGY NYERTE VISSZA SZÜLÉS UTÁN BOMBA ALAKJÁT AMAL CLOONEY >>> 

ELKÉPESZTŐEN LEFOGYOTT MELISSA MCCARTHY! 45 KILÓVAL LETT KÖNNYEBB A SZÍVEK SZÁLLODÁJA SOOKIE-JA >>> 


Ezek is érdekelhetnek

Friss