Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így lesz trendi és komfortos a konyhád - 5 egyszerű tipp

default user icon
MME
Ma már nem meglepő, ha a praktikumnál sokszor fontosabbnak tartjuk a meleg hangulatot a konyhában is, hiszen így nemcsak főzni, de elidőzni is öröm lesz az otthon központi helyiségében.
1. Dekorációval az otthonosságért

Miért ne költözhetnének be a konyhába a lakás más pontjain megszokott kiegészítők? A csillárok, régi komódok, tálalószekrények, könyvespolcok a főzőterületet és környékét szinte egy második nappalivá varázsolják!

2. A szürke az új fehér

A magasfényű fehér felületeket a szürke konyhaelemek váltják. E szín előnye, hogy minden árnyalata remekül illik halványabb és erőteljesebb tónusokhoz, így tetszés szerinti párosításra, sok-sok játékra ad lehetőséget.

3. Felül semmi

A könnyedebb összhatás érdekében érdemes a felső szekrényeket elhagyni, esetleg rendhagyó módon elhelyezni. A tárolásra tökéletesen megfelelnek a nyitott polcok is. Ha ezt a megoldást választjuk, gondoskodjunk egy látványos szagelszívó berendezésről.

4. A lakótérhez igazítva

Ahogy változnak a főzési és étkezési szokások, úgy kerül egyre szorosabb kapcsolatba a konyha a közösségi térrel. Mivel legtöbbször a nappali részeként vagy annak folytatásaként jelenik meg, gyakran találunk itt is melegburkolatokat, fapadlót, mintás, szőnyeg hatású cementlapokat vagy akár valódi szőnyeget.

5. High tech edények

A megfelelő edény  kiválasztása kulcsfontosságú ahhoz, hogy az étel a lehető legjobb minőségben kerüljön az asztalra, korántsem mindegy ugyanis, hogy milyen tűzhelyhez milyen edényt használunk.

Egy modern konyhának a legkülönbözőbb eszközökkel és kiegészítőkkel kell rendelkeznie, hogy a főzés és az elkészített fogások tálalása is a lehető legtöbb élvezetet nyújtsa mind az amatőr, mind pedig a gyakorlottabb szakácsok számára. A "Konyhai eszközök" tematikájú Zepter pályázat arra biztat, hogy engedjük szabadjára a fantáziánkat és tervezzünk valami olyan különleges kiegészítőt, amely a magas szintű konyhaművészetet és a hétköznapi főzést is könnyebbé, élvezetesebbé teszi. A pályázat kiírása nem szab határokat, egyetlen keretét a szépség és a funkcionalitás szinergiája adja, amelyben szinte végtelen lehetőség rejlik. A pályaművek közül a Zepter International által kijelölt szakmai zsűri választja ki a téma legsikeresebbnek ítélt műveit.

Leadási határidő: 2017. szeptember 30.
A pályázati kiírásról bővebben a következő linken olvashatsz: zeptermagazin.hu 

Ezek is érdekelhetnek

Friss