Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így lesz egyszerű a bevásárlás: Onlineprímával! Használd a kedvezményes kódot!

default user icon
(x)
A magyar üzletlánc új webáruházával gyerekjáték a bevásárlás. Fáradtságot, időt és pénzt takaríthatsz meg, ehhez nem kell más tenned, csak felkeresni az www.onlineprima.hu oldalt és megrendelni kedvenc termékeidet. Vigyázat, az új szolgáltatás hozzászokással járhat!

Egyre népszerűbb a webes bevásárlás, hiszen a páratlan kényelem mellett, fáradtságot, időt, pénzt takaríthatunk meg segítségével. Az Onlinepríma indulását alapos piackutatás előzte meg annak érdekében, hogy a Te igényeid szerint valósítsuk meg kényelmi szolgáltatásunkat.

Spórolj időt!

Karácsony előtt megsokszorozódnak a feladataink, nem mindegy mennyi időt töltünk el az ajándékok beszerzésével vagy éppen a család kedvenc süteményeinek, ételeinek alapanyagainak megvásárlásával. Aki ez utóbbiak beszerzésével kapcsolatban a könnyebb utat választaná, azok számára találták ki az Onlineprímát. Nem kell mást tenni, csak felkeresni oldalunkat, ezt követően elénk is tárul egy nagy Príma szupermarket kínálata.

Vásárolj a fotelből! 

A virtuális áruházban játszi könnyedséggel kattintgatva kiválaszthatjuk kedvenc termékeinket, melyek szépen megtöltik képzeletbeli bevásárlókosarunkat. A logikusan felépített főcsoportokban könnyedén rábukkanhatunk a kívánt termékekre, és így otthonról, a kedvenc karosszékünkben ülve is elintézhetjük azt, amivel korábban akár hosszú órákat is eltöltöttünk. A megrendelésünket legkorábban hét nappal előre, legkésőbb pedig, a kiszállítást megelőző nap 12.00 óráig adhatjuk le.

A csomagod útja

A csomag elindulását megelőző pár órában kerül sor a megrendelt termékek összekészítésére annak érdekében, hogy mindig a legfrissebb terméket kaphasd meg. Azon ritka esetekben, amikor a megrendelt áru pillanatnyi készlethiány miatt esetleg nem lenne elérhető, akkor kollégáink minden esetben felveszik a kapcsolatot Veled annak érdekében, hogy felajánljanak helyettesítő terméket.

Mi ezen egyedi szolgáltatásunkkal is szeretnénk azt bizonyítani, hogy a Te elégedettséged a legfontosabb számunkra. A megrendelés elküldése előtt kiválaszthatod a kiszállítás legkedvezőbb időszakát, hétfőtől szombatig van erre lehetőséged, két órás időablak megadásával. A házhozszállítás díjai nagyon kedvezően alakulnak, hiszen a fővárosban 499 Ft-ért, a többi ellátási területen (melynek száma folyamatosan növekszik, jelenleg több mint 50 települést foglal magában) pedig 899 Ft-os kedvező díjért végezzük.

Fizethetsz készpénzzel is! 

Sokan vannak, akik eddig azért nem rendeltek a weben keresztül, mert nem szívesen adták meg bankkártyájuk adatait, illetve nem akartak a futárnak sem plasztikkártyával fizetni. Az Onlinepríma számukra igazi újdonságot hoz, hiszen nem csak bankkártyával, utalványokkal, hanem már készpénzzel is fizethetsz a kiérkező kollégáinknak.

Az érvek minket igazolnak, kattints ránk, hogy kiszolgálhassunk!

Keresd a www.onlineprima.hu oldalt itt >>> 
Kedvezmény a Mindmegette olvasóknak!

A Mindmegette olvasóinak december hónapban akár INGYENES is lehet a kiszállítás, amihez nem kell mást tenned, mint egy megrendelésedben minimum 8.900 Ft értékben vásárolni 2016. december 31-ig és a rendelés véglegesítésekor megadni a MEGETTE kuponkódot. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss