Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Készülj az ALDI-val a grillszezonra!

default user icon
MME
Számos új termékkel készül az ALDI a grillszezonra, és az italok terén is folyamatosan bővül a kínálat. Az újdonságokat exkluzív, csak ott kapható borok kíséretében, Szik Mátyás értő tolmácsolásában mutatták be.

Az ALDI elkötelezett aziránt, hogy vásárlóinak mindig magas minőségű termékeket kínáljon a lehető legkedvezőbb áron - és nincs ez másképp a grilltermékek esetében sem, hiszen a vállalat itt is arra törekszik, hogy vásárlói évszaktól függetlenül megtalálják áruházaiban a grillezéshez vagy kerti sütéshez szükséges termékeket, alapanyagokat és eszközöket.

Koblászok és steak-ek

A müncheni fehér és a nürnbergi kolbász például egész évben elérhető az ALDI kínálatában, a New Lifestyle termékcsalád részeként a nürnbergi ráadásul csökkentett zsírtartalmú változatban is kapható.

Főszezonban pedig a különböző – például sajtos, chilis, fokhagymás – ízű grillkolbászok mellett natúr, illetve borsos steak, továbbá hamburgerpogácsa is elérhető. Sertéshúsból is többfélét kínál az ALDI, például marinádozott sertéskarajt és tarját – mindkettő zöldfűszeres és magyaros változatban is választható.

Szárnyasok és sajtok

A szárnyasok kedvelői akciósan majd csirkemell, csirkecomb és csirkeszárny, illetve saslik közül is választhatnak, de annak sem kell lemondania a grillezés örömeiről, aki húsmentes életmódot folytat. Az ALDI kínálatában ugyanis grillsajtkészítmények is megtalálhatók, amelyek a szezonban kiegészülnek a camembert változattal, de kapható halloumi sajt is, valamint akciós ajánlatként megjelennek ismert márkatermékek is. A halas ételek kedvelői pedig grill lazacot, illetve pisztrángot és pontyot is választhatnak az ALDI üzletekben.

Zöldségek, gyümölcsök, szószok, öntetek

A zöldséges pultról a vásárlók bármikor válogathatnak friss zöldséget salátákhoz vagy akár grillezéshez is. Az áruházlánc kínálatában a szezonális zöldség-gyümölcs kínálat magyar termelőktől származik, így hazai paradicsom, cukkini, padlizsán, paprika, gomba, spárga, csemegekukorica, júliustól sárga- és görögdinnye, barack, málna, ribizli, feketeszeder és bogyós gyümölcsök kaphatók.

Az idei szezon újdonságaként snackparadicsom, mag nélküli dinnye, minidinnye, valamint palermo paprika is megjelenik, amelyek mind hazai beszállítóktól érkeznek az áruházlánc polcaira.

Az áruházláncba betérők gazdag szószkínálatból – például a BBQ sajátmárkás ínyenc szószok közül – választhatnak, de számos eszközt és kiegészítőt is vásárolhatnak, hiszen akciósan faszenes grillkocsi, tűzrakó tál, pizzakő, grilltisztító kefe és grillbegyújtó is kapható lesz, sőt akár teleszkópos nyárs is választható. 

Hagyományos és "mentes" pékáru

A grillen készült ételeket az Azon melegében látványpékségek termékei tehetik teljessé, hiszen zsömle, többféle bagett, teljes kiőrlésű purpur búzából készült vekni vagy éppen pita is kapható lesz.

Az ALDI persze gondol a gluténérzékenyekre is, akik számára speciális pékáruk széles választékát nyújtja.

 

Fesztiválszez -oN!

 A vásárlók nem csupán az üzletekben, hanem a nyári zenei fesztiválokon is találkozhatnak az ALDI kiváló grilltermékeivel, hiszen idén öt nagyrendezvényen - a Gyerekszigeten, a Telekom VOLT Fesztiválon, a Balaton Soundon, a Sziget Fesztiválon és most előszőr a szegedi SZIN Fesztiválon - vesz részt az ALDI és ahol GRILL ZÓNÁKBAN a kilátogatók az alábbi grillételek közül választhatnak: marinádozott sertéstarja, sertéskaraj, csirke felső-combfilé és csirkemellfilé, grill saslik és burger, lazac, illetve berni virsli, grillkolbász és grillsajtkészítmény.

Bor- és Sörszortiment

Pozitív a vásárlók visszajelzése a borstratégiáról, új sörök a kínálatban Az ALDI 2018-ban új borbeszerzési stratégiát vezetett be, amelynek fókuszában a legismertebb és a vásárlók által legkeresettebb magyar borászatok termékei állnak. Az ALDI polcain egyre több az exkluzív, neves termelők által, kizárólag az áruházlánc számára palackozott bor. A borok esetében is érvényesül a diszkont filozófia egyik alappillére, vagyis az ALDI kiváló minőségű termékeket kínál folyamatosan alacsony áron, így vásárlói számára több előnyt nyújt. Idén 7 új exkluzív bortételt vezetett be eddig az ALDI, de a számuk folyamatosan növekszik, és míg télen a vörös, nyáron a rozé és a fehér fajták dominálnak. A nyári kínálatban található kétféle szekszárdi Mészáros Suttogó, fehér és rozé Kristinus, Vylyan Cabernet Sauvignon és Vylyan Zweigelt Syrah házasítás, Premium Danubiana Irsai Olivér és Laposa Prizma fehér. Az áruházlánc a borok terén is ügyel arra, hogy kiváló ár-érték arányú termékeket kínáljon vásárlóinak, és tapasztalatai alapján a 799 forintba kerülő borok a legnépszerűbbek.

Ugyanakkor megfigyelhető, hogy a vásárlók itt is a prémium minőséget keresik. Az áruházlánc tapasztalatai alapán nyáron egyértelműen a könnyebb borok (Irsai Olivér, cserszegi fűszeres, rozék) forgalma erősödik, de a vásárlók a grillezéshez gyakran választanak vörösborokat is. A szezonban egyébként erősödik az ásványvizek és az üdítők értékesítése is, különösen a citromos és citrusos, piros gyümölcsös ízek népszerűek. A sörök iránt megnövekedett igényekre válaszul az ALDI összesen 6 új terméket vezet be a nyár folyamán, amelyek között többféle radler, alkoholmentes radler, IPA és pilsner is megtalálható.
 

Ezek is érdekelhetnek

Friss