Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Meglepő! Ilyen süteményt készít húsvétra a Konyhafőnök sztárja

default user icon
MME
Vízilabda és fakanál. Tóth Márton kezében mind a kettő jól áll. Az OSC vízilabdázója a Konyhafőnök első évadjában már bizonyította, hogy a konyhában is olyan otthonosan mozog, mint a kapu előtt. Tóth Márton a húsvétra is készül, azt is elárulta, mi az a sütemény, ami nem hiányozhat majd a családi asztalról.

Tóth Mártonnéknál mindig is hagyománya volt a nagy családi étkezéseknek. A vízilabdázó és testvérei gyakran sürögtek-forogtak a konyhában édesanyjuk mellett. A sportoló 18-20 éves lehetett, amikor elköltözött otthonról, ám az alacsony jövedelme mellett nem engedhette meg magának, hogy étterembe járjon, vagy rendeljen, inkább megvásárolta az alapanyagot és főzött.

Hogy mennyire belejött, azt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a Konyhafőnök első évadában harmadik helyezést ért el. Tóthnak azóta is szívügye a gasztronómia. A vízilabdázó a Mindmegette stábjának elárulta, hogy mi a kedvenc étele és azt is, hogy a húsvéti sonka mellett mi lesz az, ami nem hiányozhat majd az ünnepi asztalról. Lehet, meg fogsz lepődni.

A vízilabdázó nemrég a Nemzeti Sport olvasóinak egy másik nagy kedvencét, a marhasteaket készítette el, amit fondant burgonyával, konyakos gombamártással és zöldborsópürével tálalt.

DOBÓ ÁGI ELÁRULTA: EZ SEGÍTETTE A GYŐZNI A KONYHAFŐNÖKBEN >>> 

NYŰGÖZD LE A CSALÁDOT: ÍME FÖRDŐS ZÉ KARÁCSONYI MENÜJE - RECEPTEKKEL! >>> 

11+1 ZSENIÁLIS KUGLÓFRECEPT HÚSVÉTRA >>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss