Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Így készül a harcsatepertő

default user icon

Hozzávalók

  • 45 dkg harcsafilé
  • 13 dkg kukoricaliszt
  • bors
  • 1 tk. pirospaprika
  • 2-3 ek olaj

Elkészítés

    1. A harcsafilét kockákra vágjuk. Egy serpenyőben 2 evőkanál olajat hevítünk.
    2. Egy tálba öntjük a kukoricalisztet, a sót, a pirospaprikát és a borsot. Összekeverjük, majd a harcsadarabokat átforgatjuk benne.
    3. A harcsákon nem lehet vastag a liszt, ezért mielőtt a forró serpenyőbe tennénk, alaposan le kell rázni a maradék lisztet a halakról.
    4. 3-4 adagban sütjük ki a harcsatepertőket, úgy, hogy a hal zsírja is kisüljön. Ha aranybarna és ropogós, akkor kivesszük, egy törlőkendővel kibélelt tányérra tesszük.

    Afrikai harcsa kirántva - recept

    Káposztával rakott harcsa - recept

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin