Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így készítsd el a halavát, az indiai boldogságpudingot

A halava az egyik leggyakrabban elkészített indiai desszert. Egyszerű, olcsó, az alapanyagok mindenki kamrájában megtalálhatók, mégis rendkívül ízletes és laktató. Sokféleképpen ízesíthető, pl. gyümölcsökkel, olajos magvakkal, fűszerekkel, mint a kardamom vagy a fahéj, de akár karamellizált cukrot vagy kakaót is tehetünk bele.

ITT TALÁLOD AZ ERDEI GYÜMÖLCSÖS HALAVA PONTOS RECEPTJÉT >>> 

Azt mondják, ez az édesség télen gyógyszerként is funkcionál, hiszen a forrón elfogyasztott halava elűzi a kialakulóban lévő náthát. Ezt a hatást fokozhatjuk, ha kardamommal, fahéjjal fűszerezzük. A szanszkrit nyelvben az édességet maduryának nevezik, ami szeretet, szerelmet egyaránt jelent. 

A meleg étel nélkülözhetetlen az életben maradáshoz, ezért a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége és az Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány napi 3000 adag étellel segíti a rászorulókat országszerte. Édességet, gyümölcsöt is igyekszünk biztosítani számukra, hiszen a finom, egészséges táplálék nemcsak a testet, de a lelket is táplálja, erre pedig talán még inkább szükségük van!  

Az Étel Élet. A Te segítségeddel adjuk.

Támogasd ételosztó munkánkat adód 2x1%-ával, hogy ilyen finomságokkal segíthessünk naponta 3000 rászorulót országszerte!

Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége
Technikai szám: 0389
Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány
Adószám: 18095575-1-41

ÍGY SÜSS NAANT OTTHON: INDIAI LEPÉNYKENYÉR HÁZILAG >>> 

KRÉMLEVES BURGONYÁBÓL ÉS BATÁTÁBÓL, INDIAI ÍZEKRE HANGOLVA >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss