Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így készíthetsz kovászt házilag - lépésről lépésre!

default user icon
MME
A kovász elengedhetetlen hozzávalója a kovászos kenyereknek és pékáruknak. Sokan nem mernek belevágni az elkészítésébe, pedig megéri! Déri Szilvia, alias Házisáfrány segít abban, hogyan fogjunk neki otthon, illetve elmondja, milyen hibákba ütközhetsz a kovász készítése során.

Hozzávalók:

A kezdéshez:

10 dkg búzaliszt
5 dkg rozsliszt
1,5 dl víz

Az etetésekhez:

15 dkg búzaliszt
1,5 dl víz

KOVÁSZKALAND HÁZISÁFRÁNNYAL: ÍGY KÉSZÍTHETSZ ROPOGÓS HÁZI PERECET>>> 

KOVÁSZKALAND HÁZISÁFRÁNNYAL: ÍGY KÉSZÜL A KOVÁSZOS FOCACCIA >>> 

MÉG TÖBB RECEPT, PRAKTIKA HÁZISÁFRÁNYTÓL! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss