Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így iszunk mi! Minőségi magyar borokra bizony szükség van

default user icon
MME
Egy igazán baráti hangulatú vacsorára voltunk hivatalosok, ahol pazarul párosították a legfinomabb magyar borokat, és felszolgált ételeket.

A borvacsorát Szik Mátyás sommelier vezényelt le, neki köszönhetően ismerhettük meg az ételkülönlegességekhez felszolgált magyar borokat. A menüsort Győrffy Árpád álmodta meg. Mint a vacsorán kiderült, ők ketten már korábban is dolgoztak együtt, így most is remekül működött a közös munka.  

A különleges vacsora utáni kötetlen beszélgetésen, a magyarok borfogyasztási szokásairól is szóesett. Az  ALDI Magyarország például, a borkínálatának összeállításánál egyre nagyobb figyelmet kapnak a magyar pincészetek legkiválóbb ár-érték arányú tételei. Mind az akciós, időszakosan kapható tételek, mind az állandó kínálat részét képező, kizárólagosan  az ALDI-nál kapható borok terén az áruházlánc célja az, hogy a vásárlók minél több magyar borászatot ismerjenek meg, és biztosak lehessenek abban, hogy bármely palackot is választják, kiváló borélményben lesz részük. Az őszi szezonban az ALDI tovább szélesíti majd a borkínálatot, különböző borvidékekről az ismert és széles
körben kedvelt borászatoktól újabb kiváló tételek várhatóak.

 

Mint kiderült, nemcsak minket, hanem a vásárlókat is nagyon izgatja, mégis mi alapján kerülnek a kiválasztott magyar borok a polcokról? Az alábbi háromlépcsős folyamat azt garantálja, hogy ténylegesen minőségi italokat kínálhassunk a vacsoránkhoz:

  • vakkóstolás - a szakmai szempontokatés a vásárlóközönség elvárásait egyaránt figyelembe veszik
  • az eladások folyamatos követése 
  • vásárlói visszajelzések

KIDERÜLT: INNEN KAPTA A NEVÉT AZ IRSAI OLIVÉR

FRÖCCS-SZÓTÁR: SPRITZER, FRÖCCS, FRÖCSI

Ezek is érdekelhetnek

Friss