Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így fogyasztják le a hollywoodi sztárokat

default user icon
MME
Sok színész, színésznő megdöbbentő átalakuláson megy keresztül egy-egy szerep kedvéért. Több sztár akár 15-20 kilótól is megszabadul néhány hónap alatt. Persze egy profi csapat nélkül ez nem menne.

A színészeket sokan irigylik csillogó életük miatt, de egyáltalán nincs könnyű dolguk, amikor meg kell felelniük egy szerepben. Többször láttunk már példát arra, hogy egy sztárnak izmos, kisportolt bokszolót, szuperhőst, vagy lesoványodott, súlyos betegséggel küzdő embert kellett alakítania. Ahhoz pedig, hogy tökéleteset nyújtson a filmvásznon a testét is át kellett alakítania, ami kemény munkával és lemondásokkal járt.

Dietetikus

Amikor egy színész olyan szerepet kap, amely miatt fogynia kell elsőként egy dietetikussal találkozik, aki személyre szóló étrendet készít neki. A táplálkozási szakértő annak megfelelően állítja össsze az étrendet, hogy mennyit és milyen célból kell lefogynia a sztárnak. 

Személyi edző

Nincsen fogyás személyi edző nélkül. A hollywoodi sztárokat a legprofibb edzők segítik, akik nap, mint nap motiválják őket abban, hogy lefogyjanak és jobb legyen az erőnlétük. Néhány sztár naponta három órát tölt az edzőteremben a személyi edzőjével, hogy leadjon a súlyából. Hugh Jackman például még ennél is többet, állítólag napi 12 órát dolgozott azért, hogy izmos, szálkás legyen a Farkas című filmben. A személyi edző egyébként egy titkos fegyver Hollywoodban. Sok sztár akkor is külön trénerhez jár, ha nem egy szerep miatt akar fogyni, hanem szeretné megőrizni az alakját és minél jobban akar kinézni a vörös szőnyegen. 

Saját séf

Míg mi hétköznapi emberek egy diéta alkalmával sokszor otthon magunk főzzük és állítjuk össze a másnapi ebédet, addig egy hollywoodi sztárnak a saját szakácsa készíti el a legegészségesebb menüt. A szakácsok a dietetikustól megkapott étrend szerint készítik el az ételeket. A sztárok egy fogyókúra alatt általában sok halat, csirkét, zöldséget, rostot esznek.

Extrém diéta

Előfordul az is, hogy egy színésznek minél gyorsabban kell leadnia néhány kilót. Ilyenkor nem ritka az sem, hogy valamilyen extrém diétát is bevetnek. Beyoncé a Dreamgirls filmre villámgyorsan adott le 8 kilót. Az énekesnő két héten át citromos, cayenne borsos, juharszirupos vizet ivott, emellé zöldséget evett. A szervezetét annyira megviselte ez a drasztikus diéta, hogy azt mondta, soha többé nem próbálná ki. Shailene Woodley pedig napi 350 kalórián élt a Sodródás című film forgatása alatt. Két hétig egy lazackonzerv, néhány szem brokkoli és két tojássárgája tette ki a napi étrendjét. Az extrém diéta segít abban, hogy gyorsan leadja az ember a kilókat, ám nagyon veszélyes és semmiképpen sem egészséges módja a fogyásnak.

Hírességek, akik egy szerep miatt fogytak

Christian Bale-t akár transzformersznek is hívhatnánk. A színész ha kell 28 kilót lead, vagy 30-at felszed, ha a forgatókönyv éppen azt kívánja. Láthattuk már őt kigyúrt, izmos Batmanként, de emlékezetes alakítást nyújtott a Gépész című filmben, amelyben 54 kilóra fogyott. Bale-ért már az orvosi csapat is aggódott, annyira lefogyott.

Mattt Damon 18 kilót fogyott, amikor a Bátrak igazsága című filmben egy kábítószerfüggő katonát alakított. Tom Hanks a Számkivetett című film miatt adott le 23 kilót. Anne Hathaway aligha küzdött bármikor is súlyfelesleggel, ám így is 12 kilótótól kellett megszabadulnia, amikor a Nyomorultakban játszott. Natalie Portman pedig a Fekete hattyú szerepéért diétázott, és napi öt órát edzett. 

FELISMERHETETLEN! DÖBBENETESEN LEFOGYOTT A MÁSNAPOSOK SZTÁRJA >>>

ELKÉPESZTŐEN LEFOGYOTT MELISSA MCCARTHY! 45 KILÓVAL LETT KÖNNYEBB A SZÍVEK SZÁLLODÁJA SOOKIE-JA >>>

 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss