Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így fogy Csobot Adél, Debreczeni Zita és Molnár Andi

default user icon
MME
Az újdonsült mozgalmat egy belvárosi wokbar indította el. Célja, hogy a nagyvárosi embereket hosszútávon sportolásra és életmódváltásra ösztönözze. Csobot Adél, Debreczeni Zita és Molnár Andi most együtt tesztelték a legújabb mozgásformát, amelyhez a nyár folyamán bárki csatlakozhat szerdánként az Egyetem téren.
Padthai workout

Új sportmozgalom indult Budapesten, amely során egyszerre edzhetsz és fedezheted fel a város rejtett szépségeit. A padthai wokbar azzal a céllal indította útjára a workoutot, hogy rávilágítson mennyire fontos az egészséges táplálkozás mellett a rendszeres testmozgás. Mostantól bárki bekapcsolódhat a saját testsúlyos gyakorlatokkal kombinált különleges városi futóedzésekbe, amelynek egyik vezetője Czine Szilvi, háromszoros fitnesz világbajnok.

Az edző kiemelte, semmilyen előképzettséget nem igényelnek ezek az alkalmak, mindenkire külön-külön odafigyelnek. Az első jó hangulatú sportóra bemelegítéssel kezdődött az Egyetem téren, majd futással folytatódott a rakparton, végül teljes testet átmozgató, keringésfokozó gyakorlatokkal zárult a Bálnánál.

Három sportos életmódot folytatató híresség, Csobot Adél, Debreczeni Zita és Molnár Andi is csatlakozott a padthai workout kihívássorozathoz.

Molnár Andi

„A belváros szívében lakom, így gyakran futok a Deák tér körül vagy a Városligetben. Ez a fajta sportág igazán közel áll hozzám, a barátaimmal is gyakran edzünk a szabadban, a város különböző pontjain” – mondta Molnár Andi táncosnő.

Csobot Adél

Andival ellentétben Csobot Adél énekesnő-színésznő kicsit tartott attól, hogy nehezen fogja bírni a futással kombinált gyakorlatokat, a végére azonban bizonyította kitartását.

„Sokszor feszegettem a határaimat, de nagyon élveztem az edzést. Felemelő érzés volt Budapest leggyönyörűbb pontjain sportolni, így ha lesz lehetőségem, a legközelebbin is részt veszek, talán még Bencét is rá tudom beszélni” – tette hozzá Adél nevetve.

Debreczeni Zita

 „Már számtalan mozgásformát kipróbáltam, Power Plate-t, TRX-et, súlyzós edzést, de a város adta lehetőségeket ezelőtt kevésbé használtam ki. Pont most tervezzük a barátaimmal, hogy rendszeresen kimegyünk a Margitszigetre futni, ezért ez az első kihívás egy jó löketet adott, és lelkesedésem töretlen” – árulta el Debreczeni Zita fotós, aki barátnőjével együtt vidáman teljesítette a gyakorlatokat, átérezve a nagyvárosi életérzést.

Czine Szilvi

Czine Szilvi még hozzátette, a wokbar ars poeticája közel áll a szívéhez, mert a vendégek itt teljes értékű, minőségi ételekhez jutnak, és ezt egészíti ki az egyedülálló edzésprogram.

Abban mindhárom híresség egyetértett, igazán élvezetes volt a tréning és másokat is bátorítanak, hogy csatlakozzanak a kihívássorozathoz. Aki kedvet kapott, hogy kipróbálja ezt a remek sportágat, minden szerdán ingyenesen részt vehet az Egyetem térről induló workout-on.

Az egyes alkalmak után Budapest kedvenc wokbárja meg is ajándékozza az aktív sportolókat, így motiválva őket az életmódváltásra.

Ezek is érdekelhetnek

Friss