Idei spárga füstölt sajtmártásban

default user icon
2 3.3/5

Hozzávalók

  • 60 dkg spárga,
  • 20 dkg sárgarépa,
  • 20 dkg füstölt sajt,
  • 4 dl tej,
  • só,
  • citrom

Elkészítés

    Sárgarépából vékony szeleteket vágunk, a spárgát megtisztítjuk, sós, néhány csepp citromlével ízesített vízben mindkettőt megpároljuk. A füstölt sajtot lereszeljük, egy serpenyőben állandó keverés mellett felolvasztjuk, tejjel mártás sűrűségűre hígítjuk és felforraljuk. A répaszeleteket kiterítjük, beletekerjük a spárgát, forrón a tányérokra helyezzük és a sajtmártással tálaljuk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Csengeri Anikó 10 évvel ezelőtt
Lehet tavalyi spárgát enni... Mi lefagyasztjuk a leveskockás vízben előfőzött spárgát és mikor nincs szezon elővesszük... Pl. rakottspárga esetén észre sem venni a különbséget!
andrás 11 évvel ezelőtt
... mert hogy ki enné a tavalyit...?

Hasonló Receptek

Magazin