A palacsinta hozzávalóit összekeverjük és kisütjük.
A krémhez a fetát áttörjük, krémesre keverjük. Ízesítjük sóval, borssal, zúzott fokhagymával. Hozzákeverjük a tejfölt is. Sűrű, krémes állagot kapunk. A lazacból 100 g-ot összeaprítunk és ezt is belekeverjük a krémbe.
A tejföl habhoz a petrezselymet összeaprítjuk a lehető legfinomabbra. A tejföllel, sóval, borssal elkeverjük. Szifonba töltjük, és belecsavarunk 1-2 patront. Hűtjük.
A tejföl krémhez a tejfölt sózzuk, borsozzuk. A tejszínt habbá verjük. Beleforgatjuk a tejszínbe.
A palacsintákat megtöltjük a krémmel és a tetejükre egy pici szelet lazacot teszünk. A tányér aljára a tejföl krém kerül. Egy tányér közepére állítjuk a tekercset és tejfölhabbal díszítjük.