Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Ide süss! László bajor perecei

default user icon

Hozzávalók

  • 50 dkg teljes kiőrlésű búzaliszt
  • 15 dkg vaj
  • 1 tk só
  • 2,5 dkg élesztő
  • 2,5 dl tej
  • A pancshoz:
  • 1 tk só
  • 5 dkg liszt
  • víz

Elkészítés

    1. A hozzávalókat egy konyhai robotgépben összekeverjük majd hagyjuk pihenni.
    2. A megkelt tésztát lisztezett deszkára borítjuk, kb. 1 cm vastagságúra nyújtjuk majd felcsíkozzuk.
    3. A csíkokat gömbölyűre sodrjuk és perec formát hajtunk belőle. 200 fokon kb. 10 percig sütjük.
    4. Amikor kezd pirulni kivesszük a sütőből és meglocsoljuk a panccsal majd visszarakjuk a sütőbe és készre sütjük.

      ZSENIÁLIS VENDÉGVÁRÓ 20 PERC ALATT: PIZZÁS TÖLTÖTT PEREC - VIDEÓ! >>> 


  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin