Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Ide süss! Kriszti cake popja

default user icon

Hozzávalók

  • Red és green velvet piskótához:
  • 380 g liszt
  • 400 g cukor
  • 2 evőkanál kakaópor
  • csipet só
  • 240 ml étolaj
  • 360 ml író
  • 1 teáskanál sütőpor
  • 2 tojás
  • 2 teáskanál ecet
  • piros és zöld ételfesték
  • A sajtkrémhez:
  • 250 g mascarpone
  • 250 g puha vaj
  • 1 teáskanál vanilia kivonat
  • 250 g porcukor
  • A fehércsoki mázhoz:
  • 600 g fehércsoki pasztilla
  • zöld és piros ételfesték (por vagy zselés)
  • A fondant díszekhez:
  • 300 g fondant
  • zöld ételfesték
  • ehető ragasztó
  • keményítő

Elkészítés

     

    1. Két színű kakaós, írós piskótát készítünk.180 fokon 30 percig sütjük.Még melegen kanállal morzsákra szedjük.
    2. A hozzávalókat alaposan kihabosítjuk, majd ízesítjük. Hozzáadjuk a piskótamorzsához, majd eperkéket formázunk belőlük és hurkapálcára tűzzük a golyókat.
    3. Vízgőz fölött megolvasztjuk a csokoládét, majd egyik felét pirosra színezzük. A piskótaepreink egyik felét a piros, másik felét a fehér csokoládéba mártjuk, majd hagyjuk megdermedni.
    4. A fondantot zöldre színezzük, majd leveleket formázunk belőle, majd ehető ragasztóval a színezett eprek tetjére ragasztjuk. 
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Magazin