Piskóta: az összes hozzávalót alaposan átbotmixeljük, a masszát hab szifonba töltjük, beleengedjük a két patront és alaposan felrázzuk. Papír pohárba töltjük, mikrohullámú sütőbe 600 watton 40 másodperc alatt elkészítjük. Mikróból kivéve a poharat átfordítva hűtjük.
Kávé szirup: a kávét összekeverjük a cukorral, a kész piskótát meglocsoljuk vele.
Kávézselé: a kávét a cukorral felforraljuk, hozzáadjuk a likőrt, majd a zselatint, formába öntjük, hűtőbe tesszük tálalásig.
Mascarpone mousse: a mascarponét vaníliával kikeverjük, hozzáadjuk a felmelegített zselatint, az olvasztott fehér csokit és a tejszínt. Formába töltve vagy fóliába csomagolva (henger alakúra formázva) tálalásig hűtjük.
Csokoládé tuille: a csokit temperáljuk, buborékfóliára kenve lehűtjük.