Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ide Süss! Gabi meztelen tortája

MME MME
60 perc
mester
költséges
12 adag
Hozzávalók
  • A vaníliás piskótához:
  • 6 db tojás
  • 12 dkg kristálycukor
  • 1 csipet só
  • 1 ek kókuszolaj
  • 22 dkg liszt
  • 6 g sütőpor
  • vaníliarúd
  • A mandulás piskótához:
  • 8 db tojás
  • 20 dkg kristálycukor
  • 13 dkg liszt
  • 11 dkg mandula liszt
  • 1 ek kókuszolaj
  • 1 ek víz
  • 12 g sütőpor
  • A mangós-maracujás krémhez:
  • 50 dkg mascarpone
  • 25 dkg lágy túró
  • 12,5 dkg tejszín min. 30%
  • 12,5 dkg porcukor
  • 2 db mangó
  • 6 db maracuja
  • A fehér csokoládés krémhez:
  • 50 dkg mascarpone
  • 25 dkg krémsajt
  • 25 dk g lágy túró
  • 15 dkg tejszín min. 30%
  • 10 dkg porcukor
  • 30 dkg fehér csokoládé
  • A díszítéshez:
  • füge
  • erdei gyümölcsök
  • ehető virág
  • pisztácia

Elkészítés

  1. A tojásfehérjét és a cukrot kikeverjük. A tojássárgáját, a sót, a vizet és a kókuszolajat összekeverjük, hozzáadjuk a felvert fehérjéhez. A lisztbe bele szitáljuk a sütőport, hozzáadjuk a tojásos masszához. 160 fokon 40 percig sütjük.
  2. A krémhez elkeverjük a hozzávalókat. A gyümölcsöket pürésítjük, átpaszírozzuk, krémhez keverjük, a krémet hűtőbe tesszük. Csokoládékrémhez hozzákeverjük a felolvasztott csokoládét.

Ezek is érdekelhetnek