Az epres krémhez leturmixoljuk az epret, majd egy tálban felmelegítjük a cukorral és a vízbe áztatott zselatinnal, és hagyjuk lehűlni.
A tészta összetevőit sűrű tésztává keverjük, és 2 darab 1 centi vastag 16,5 cm átmérőjű korongot sütünk belőle, 180 fokon, 15 perc alatt.
A kókuszos krémhez a kukoricakeményítőt feloldjuk egy kevés tejjel, a többi tejet felforraljuk. Ezután besűrítjük a keményítős résszel. Belekeverjük a nyírfacukrot és a kókuszreszeléket.
Egy magasabb (4 cm magas), 16 cm-es tortakarikába helyezem a kisült tésztát és egy kisebb, feleakkora átmérőjű karikát helyezünk a tésztára, a forma közepébe. A két karika közötti gyűrűs részt betöltjük a kókuszos krémmel.
Kivesszük a középső karikát, és beletöltjüka lyukba az epres krémet, majd lezárjuka másik lappal, aminek a közepét kiszúrjuk a kisebb formával. Levesszük a nagy, külső karikát is, és egy kis olvasztott csokival és friss eperrel díszítjük.