Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Húsvéti vendégváró

60 perc
mester
megfizethető
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sonkát, a főtt tojást, a csemege uborkát és a lilahagymát felkockázzuk. A tejfölt elkeverjük a majonézzel, és belekeverjük az összeaprított alapanyagokat.
  2. A vizet felforraljuk a húsleveskockával. Ha felforrt, hozzáadjuk a zselatint. Habverővel elkeverjük és felforraljuk. Még langyosan összekeverjük a tojásos keverékkel, majd tortaformába simítjuk, és kihűtjük.
  3. A tojást keményre főzzük, és kihűtjük. Félbevágjuk, a sárgáját félretesszük, a tojások szélét becakkozzuk. A tojássárgáját kikeverjük a krémsajttal, a sóval és a borssal, majd golyót formázva visszatesszük a tojásba. A kiscsibék szemét kirakjuk borsból, a csőrét paprikából formázzuk. Ezzel díszítjük a vendégváró tetejét.

    Hidegtálak >>> 

    Még több húsvéti vendégváró >>> 

    Majonézes receptek >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss