Elkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk és tetszésünk szerint feldaraboljuk. A tojásokból 3 darabot megfőzünk.
2 fej hagymát, a kolozsvári szalonnát és a medvehagymát apróra vágjuk, A főtt tojásokat és a sonkát felkockázzuk.. A rozskenyeret tejbe áztatjuk, kinyomkodjuk. A csirkecombokat megtisztítjuk, sózzuk. A maradék vöröshagymát cikkekre vágjuk.
A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát. Hozzáadjuk a sonkát, sózzuk, borsozzuk, ételízesítőt szórunk rá. Pár percet pirítjuk, majd beletesszük a medvehagymát. 4-5 percet dinszteljük, majd levesszük a tűzről. Hozzákeverjük a kinyomkodott zsemléket, 1 nyers tojást és a kockára vágott főtt tojást.
A combokon fellazítjuk a bőrt, és betöltjük a töltelékkel. Tepsibe tesszük a cikkekre vágott vöröshagymával együtt, szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk.
Kevés vizet teszünk alá, lefóliázzuk a tepsit, és 1 órát sütjük. Levesszük a fóliát, és sűrűn locsolgatva szép pirosra sütjük.
A salátához a zöldségeket összekeverjük, sózzuk, balzsamecetet és olívaolajat csepegtetünk rá. A combokat a salátával kínáljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!