Elkészítés: A tojásokat megfőzzük, kihűtjük, kettévágjuk és a sárgájukat kivesszük. A sonkát apróra vágjuk vagy ledaráljuk.
A vajból, a lisztből és a tejből besamelt főzünk. Hagyjuk kihűlni, majd belekeverünk 2 evőkanál ecetes tormát és a tojások áttört sárgáját, ízesítjük sóval, borssal.
A sonkát elkeverjük 1 kanál tormával, a mustárral, sózzuk, borsozzuk.
A paradicsomok tetejét levágjuk, belsejét kikaparjuk, megtöltjük a sonkakrémmel, a kettévágott tojásokat pedig a tormakrémmel. A paradicsomok tetejét visszatesszük.
Salátalevéllel kibélelt tálra tesszük, és a zöldségekkel díszítjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre