Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Itt a húsvéti locsolók nagy kedvence: töltött tojás - ezúttal szuperegészségesen!

Húsvét hétfőn, a locsolóvárás, nálunk már baráti összejövetellé alakult: minden virágszál kap öntözést, és minden locsolásért jár tojás, finom étel és ital - például avokádókrémes töltött tojás, amiből sosem tudok eleget csinálni, mert percek alatt elkapkodják!

Imádom a húsvéti készülődést, egyszerűen lázban égek minden évben, mikor közeledik ez a csodálatos ünnep. A tavaszi zsongást, a fák virágba borulását, az állatvilág szorgos tevékenységeit, a világ újjászületését látni, és minden évben átélni, igazán mélyen megérint.

Gyerekként a kertben keresgéltük a tojásokat. Néha még kis nyulakat és élő csibéket is kaptunk, akiknek aztán követtük a növekedését. Volt, hogy a Húsvétra kapott nyuszinknak később kis nyulacskái születtek, na, ez volt az igazi csoda! Most már negyedik éve, hogy én is elrejtegetek ezt-azt a kertben, és a manócskáink hihetetlen nagy boldogsággal keresgélnek.

Húsvét hétfőn, a locsolóvárás, nálunk már baráti összejövetellé alakult. Ilyenkor a lányos családok hozzák magukkal a kis saját készítésű hímes tojásaikat, és úgy várjuk együtt a fiúkat, akik hol kölnivel, hol vízipisztollyal érkeznek. Minden virágszál kap öntözést, és minden locsolásért jár tojás, finom étel és ital.

Ezt például mindenki imádja,  egyszerűen nem  tudok belőle eleget csinálni! 

TÖLTÖTT TOJÁS (PALEO RECEPT) >>> 

KÓKUSZTEKERCS (CUKOR-, TEJ-ÉS GLUTÉNMENTES RECEPT) >>> 
CSOKIBONBON KÉTFÉLEKÉPPEN (PALEO RECEPT) >>>
HÁZI MAJONÉZ - PALEO MÓDRA! >>>  
KLASSZIKUS KÓKUSZGOLYÓ - PALEO VÁLTOZATBAN! >>> 
HÁZIGAZDÁNK TOVÁBBI RECEPTJEIT ÉS CIKKEIT ITT TALÁLJÁTOK! >>>  

 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss