Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Húsvéti készülődés egyszerűen, vidáman

Tagadhatatlanul itt a tavasz, rügyeznek a fák, kibújtak a krókuszok, a téli kabátoktól pedig búcsút intünk. És a természet ébredésével együtt pillanatokon belül kopog az ajtónkon a húsvét.

A családi ünnep egyik elmaradhatatlan étele a sonka, amelyből az ALDI négyfélét is kínál, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes terméket.

Emellett kapható egy lassú pácolással készült, három héten át érlelt, nyers, füstölt, csontos hátsó csülök is, amely nyersen és főzve is tökéletes kelléke a húsvéti vacsorának. Bármely húshoz, de halhoz is kiváló kiegészítő a csemege, vagy csípős ízben is kapható torma.

A kedvenc tavaszi ünnep nélkülözhetetlen és tradicionális kelléke a kalács, hiszen mi mást ennénk a sonka-tojás-torma elválaszthatatlan hármasához?

Az ALDI áruházai húsvétkor országszerte kínálják e kedvelt pékárut, édes és sós verzióban. A fonással készült sós kalács szabályos, arányosan domború formában készül, héja fényes és aranybarnára sül, míg a húsvéti koszorúkalács tésztája édes, héja aranybarna színű, és natúr, illetve mandulás változatban kapható.

Akik inkább a könnyedebb fogásokat választják, azoknak az ALDI a norvég lazac filét ajánlja, melyet nyílt tengeri akvakultúrában tenyésztenek. Ha pedig valaki egy jó pisztrángra csábulna el, az áruházlánc ajánlatában ezt is megtalálja, de a hazai akvakultúrából érkező ponty is ideális választás.

Akár hal, akár a hagyományos menü, annyi biztos, hogy a  nagymamák süteményeitől mozdulni sem fogunk tudni, kivéve a gyerekek, akik lázasan keresik a kertekben az eldugott meglepetéseket. Az ALDI áruházak idén is számos ajándékot kínálnak kisebbeknek és nagyobbaknak egyaránt.

A csokinyulak, tojások, plüssfigurás termékek remek kiegészítői az ajándéknak, a felnőtteket pedig alkoholos krémmel megtöltött csokoládé várja – az ALDI édességkínálatában több mint 80 féle termék- és ízkombináció közül választhatnak a vásárlók.

Húsvét hétfő délután már játszhat is a család Duplo vagy Lego készletekkel, persze mindez csak akkor lehetséges, ha a lurkók hajlandóak lesznek bejönni a kerti tojáskeresésből. A kisebbeknek mese- és foglalkoztató-könyveket, a nagyobbaknak pedig kiváló árú, remek szórakozást nyújtó hintákat kínál az ALDI. 

KLASSZIKUS HÚSVÉTI RECEPTEK - VÁLOGATÁS >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss