Elkészítés: A tésztához a vizet, a vajat és a sót felforraljuk. A tűzről levéve állandó keverés mellett a lisztet hozzáadjuk, és addig keverjük, amíg az edény falától elválik. A forró tésztát a tojásokkal simára keverjük, ha kihűlt, belekeverjük a sütőport. Kb. 20 db egyforma golyót formázunk a tepsibe, és előmelegített sütőben kisütjük.
A krémhez a tojások fehérjét félig felverjük, hozzáadjuk a porcukrot, és gőz felett kemény habbá verjük. A tejet a vaníliás cukorral felforraljuk. A tojássárgájákat, a pudingport és a lisztet kevés tejjel simára keverjük, 2-3 evőkanál langyos tejjel felhígítjuk, és a forrásban lévő tejhez öntjük. Folyamatosan keverve sűrűre főzzük. Ha már pöfög, akkor jó. Óvatosan a forró krémhez keverjük a keményre vert tojásfehérjét (inkább csak beleforgatjuk), amíg jól elvegyül a fehér és a sárga krém. Hagyjuk kihűlni.
A kihűlt tészták felső 1/3 részét levágjuk, az alját krémmel megtöltjük majd ráhelyezzük a tetejét, és porcukorral meghintjük.
Jó étvágyat!