Húsvéti medvehagymás göngyölt csirkemell

Hozzávalók

  • 80 dkg csirkemellfilé (4 db)
  • 8 szelet bacon
  • 4 db tojás
  • 1 csokor medvehagyma
  • 20 dkg trappista sajt
  • 20 dkg füstölt sonka
  • őrölt fehér bors

Elkészítés

    1. A tojásokat megfőzzük, félbe vágjuk. A megmosott és szárazra törölt csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, megsózzuk és megborsozzuk. A sajtot és a füstölt sonkát szeletekre vágjuk.
    2. Mindegyik csirkemellre teszünk 1 szelet füstölt sonkát, két félbe vágott főtt tojást, 1 szelet sajtot és 1-2 levél medvehagymát, majd felgöngyöljük.
    3. A felgöngyölt csirkemelleket baconbe tekerjük, majd szorosan alufóliába csavarjuk.
    4. A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük, és 180 fokra előmelegített sütőben 30-40 perc alatt megsütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin