Húsvéti csibék (töltött tojás)

default user icon

Hozzávalók

  • 10 db tojás
  • 2 ek majonéz
  • 2 ek mustár
  • 1 csipet só
  • 2 csipet őrölt bors
  • A díszítéshez:
  • sárgarépa (a csibék orrához)
  • egész bors (a csibék szeméhez)

Elkészítés

    1. A tojásokat keményre főzzük, megpucoljuk, a "kalapjukat" levágjuk, majd félre tesszük.
    2. Egy kiskanál segítségével kikaparjuk a tojások sárgáját, egy edénybe tesszük, hozzáadjuk a majonézt és a mustárt, majd megsózzuk és megborsozzuk. Jól összekeverjük, a masszát habzsákba töltjük, majd a tojás alsó részébe töltjük. Végül rátesszük a félretett "kalapokat".
    3. Egész borsból szemet, sárgarépából orrot készítünk a csibéknek. Tálcára helyezzük őket, friss tavaszi salátával kínáljuk.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin