Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hússaláta maradék sült csirkéből

30 perc
egyszerű
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A csirkehúst leszedjük a csontról, és csíkokra vagy kockákra vágjuk. A zöldségeket szintén feldaraboljuk. A joghurtot elkeverjük kevés sóval, őrölt borssal és fokhagymával. A tojásokat megfőzzük.

A rozskenyeret kockákra vágjuk, és kevés átnyomott fokhagymával elkevert olívaolajat csepegtetünk rá, majd sütőben aranybarnára pirítjuk.

A feldarabolt zöldségeket összekeverjük. Rácsepegtetjük a maradék fokhagymás olajat. Öntünk rá a joghurtból. Ráhalmozzuk a csirkehúst és a kenyérkockát. Négybe vágott főtt tojással díszítjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek