Elkészítés: Palacsintát sütünk, de inkább sós legyen, mint édes. Ha van otthon jól betanított gyermek, szívesen segít az összerakásban és a kóstolgatásban. A hagymát apróra vágjuk, megdinszteljük, majd hozzáadjuk a darált húst. Együtt pároljuk egy kicsit. Közben összevágjuk a keményre főtt tojást, hozzáadjuk a reszelt sajtot, tejfölt, sót, ételízesítőt, borsot ízlés szerint. A darálthúshoz keverjük, és megtöltjük vele a palacsintákat. Egy tepsibe szorosan egymás mellé fektetjük, nyakonöntjük tejfölös-sajtos mártással. Berakjuk a sütőbe, és közepes lángon összesütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre