Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hússal töltött óriás kagylótészta

45 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 25 dkg színes óriás kagylótészta
  • 10 dkg sertéscomb
  • 5 dkg csirkemell vagy pulykamell
  • 10 dkg sonkaszalámi
  • 10 dkg mortadella
  • diónyi vaj
  • kevés frissen reszelt szerecsendió
  • babérlevél
  • 1 tojás
  • 15 dkg reszelt parmezán
  • 1,5 l húsleves
  • A díszítéshez:
  • mini mozzarella
  • koktélparadicsom
  • 3-4 szál kapor

Elkészítés

Elkészítés: A húsokat apró kockákra vágjuk, a vajon megpároljuk, babérlevéllel ízesítjük. Amikor a hús megpuhult, a babérlevelet kivesszük, a húst pedig a felvágottakkal együtt ledaráljuk. Tálba tesszük, és a tojással, 10 dkg reszelt sajttal, sóval, szerecsendióval jól
összekeverjük.

A húslevesben megfőzött tésztákat megtöltjük a húsos masszával, megszórjuk a maradék reszelt sajttal, mozzarellával és koktélparadicsommal díszítjük.

Megjegyzés

A tésztát mindenképpen húslevesben főzzük ki, a húslevest kockából is készíthetjük. Tölthetjük túróval, sajttal vagy zöldségfélékkel is. Készen vásárolt darált hússal is készíthetjük. - buksz39

Ezek is érdekelhetnek

Friss