Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hússal töltött csirkecomb

75 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A megtisztított csirkecombokat sózzuk, borsozzuk.

Elkészítjük a tölteléket: az apróra vágott vöröshagymát kevés zsíron megpirítjuk, hozzáadjuk a darált sertéshúst, a zúzott fokhagymát és a pirospaprikát. Ízesítjük még sóval, borssal, ételízesítővel, és ráütjük a tojást, majd jól összedolgozzuk. Óvatosan fellazítjuk a csirkecombok bőrét, és alátöltjük a tölteléket.

A tepsit kikenjük a zsírral, belerakjuk a töltött combokat, tetejüket megkenjük vajjal, öntünk alá kb. 1 dl vizet, és alufóliával befedjük. 180 fokra előmelegített sütőben (alsó-felső sütési fokozaton) kb. 30-40 percig óráig pároljuk, majd a fóliát eltávolítva készre sütjük.

Petrezselymes újburgonyával és kovászos uborkával tálaljuk.

Megjegyzés

Húsimádóknak ajánlom! Húsos töltelék a combok közé. - szilviamalmos

Ezek is érdekelhetnek

Friss