Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Húsraguval töltött padlizsán

default user icon
MME
45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

1.

Hosszában félbevágjuk a padlizsánokat. Kikaparjuk a belsejüket, és felkockázzuk. Megsózzuk, és tűzálló tálba tesszük, és 200 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük.

2.

A töltelékhez a darált húst forró olajon megpirítjuk. A paradicsomokat elnegyedeljük, a csilit kimagozzuk, és finomra vágjuk a hagymával és a fokhagymával együtt. A hagymát üvegesre pirítjuk a felforrósított olívaolajon, majd hozzáadjuk a fokhagymát és a csilit, végül pedig a padlizsánkockákat. A töltelékhez keverjük a húst, a felaprított petrezselymet, a paradicsomot, végül megsózzuk és megborsozzuk ízlés szerint.

3.

Az előkészített padlizsánfeleket megtöltjük a raguval, ráteszünk 1-1 db koktélparadicsomot, meghintjük reszelt sajttal és 180 fokon 20 percig sütjük.

15 KIHAGYHATATLAN FINOMSÁG PADLIZSÁNBÓL >>> 

7 ABBAHAGYHATATLAN KAJA, AMIT PADLIZSÁNBÓL KÉSZÍTHETSZ >>> 

6 ISTENI TÖLTÖTT ZÖLDSÉG RECEPT, AMIT KI KELL PRÓBÁLNOD! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss