Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Húsos-zöldséges nyárs

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók 4 személyre:
  • 30 dkg pulykamellfilé
  • 1 cukkini
  • 2 fej vöröshagyma
  • 10 dkg gomba
  • 3 virsli
  • 8 babérlevél
  • 1 evőkanál olaj
  • 50 dkg konzerv darabolt paradicsom
  • 1 mokkáskanál pirospaprika

Elkészítés

    Előkészítés: A húst megmossuk, és falatnyi kockákra vágjuk. A cukkinit megmossuk, végeit levágjuk, a húsát nem túl vékony karikákra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, vastagabb gerezdekre vágjuk. A gombát megtisztítjuk, ha nagyobbak, kettévágjuk. A virsliket kb. 4 cm hosszúságú darabokra vágjuk.

    Elkészítés: A hozzávalókat váltogatva, a babérlevéllel együtt négy nyársra húzzuk. Az olajat borssal ízesítjük, és megkenjük vele a nyársakat. A forró grillrácsra fektetjük, és kb. 10 perc alatt, meg-megforgatva megsütjük. Közben a paradicsomot felforraljuk, sóval, borssal, pirospaprikával ízesítjük, és a nyársakhoz kínáljuk. Zöldfűszerekkel még pikánsabbra ízesíthetjük.

    Munka: kb. 15 perc
    Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
    1 adag: 224 kcal

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin