Húsos saláta

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók 4 személyre:
  • 1 tyúkhúsleves-kocka
  • 20 dkg sovány sertéshús
  • 40 dkg kelbimbó
  • 40 dkg sárgarépa
  • 20 dkg karfiol
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 2 evőkanál citromlé
  • 1 evőkanál apróra vágott petrezselyem

Elkészítés

    Elkészítés: A tyúkhúsleves-kockával ízesített vízben a húst a kelbimbóval és a sárgarépával addig főzzük, míg a zöldség ropogósra puhul (a karfiolt csak akkor rakjuk bele, ha már a többi majdnem kész). A levest leszűrjük, a húst csíkokra, a sárgarépát karikára vágjuk, a karfiolt kis rózsákra szedjük, hagyjuk jól kihűlni. A kihűlt alapanyagokat lazán összekeverjük, majd citromos-olajos öntettel ízesítjük. A petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

    Energia: 1053 kJ/256 kcal
    Szénhidrát: 11,6 g

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek