Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Húsos-sajtos csicseriborsó-leves

MME MME
4/5
90 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A hagymát és fokhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A marhahúst falatnyi kockákra aprítjuk.

A vajat felforrósítjuk, és megfuttatjuk benne a hagymát és a fokhagymát. Hozzákeverjük a húst, és pár percig pirítjuk. Felöntjük 1 liter vízzel, belekeverjük a leveskockát, és lassú tűzön kb. 1 órát főzzük.

Közben megtisztítjuk, megmossuk a répát és kínai kelt, majd falatnyi darabokra vágjuk. A csicseriborsót leszűrjük, és a zöldségekkel együtt a levesbe keverjük. További 15 percig főzzük.

A petrezselymet megmossuk, apróra vágjuk. A sajtot lereszeljük.

Tálaláskor megszórjuk a petrezselyemmel és a sajttal a levest.

Megjegyzés

Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 30 perc múlva
1 adag: 1520 kJ/365 kcal
- MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss