Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Húsos rakott zöldbab (súlykontroll)

45 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A hagymát felkockázom, kevés olajon üvegesre párolom, pirospaprikát szórok rá, majd ráöntöm a darált hús. Felengedem vízzel, sót, borsot adok hozzá, és gyakorlatilag pörköltet főzök belőle.

Közben teszek fel vizet főni, ha felforrt, beleöntöm a zöldbabot, sót adok hozzá, és 5-10 perc alatt puhára főzöm. Ha kész, leszűröm, a pörkölttel összekeverem, és hozzáadom a zabpelyhet is. Utána a joghurttal is alaposan elkeverem az egészet.

Egy tepsit kevés olajjal kikenek, majd a masszát beleöntöm, és sajtot reszelek a tetejére. 225 fokos előmelegített sütőben a sajt barnára pirulásáig sütöm. Rendkívül ízletes, laktató étel!

Megjegyzés

A recept a program minden szakaszában fogyasztható. - Husika120

Ezek is érdekelhetnek

Friss