Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, a felaprított hagymát megdinszteljük rajta. Rátesszük a húst és megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, belekeverjük a fokhagymát, és 15 percen át pároljuk, majd levesszük a tűzről, és félretesszük.
A tésztát sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
A tojásokat kikeverjük 3 dl tejföllel, a vajjal, majd összekeverjük a tésztával és a hússal. Ha szükséges, még fűszerezzük.
A sütőt előmelegítjük (forróra). A tésztát hőálló tálba tesszük, a tetejére öntjük a maradék tejfölt, megszórjuk reszelt sajttal, és a sütőben szépen megpirítjuk.
Amikor kész, felszeleteljük és tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre