Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Húsos rakott makaróni

MME MME
1
60 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A vöröshagymát megdinszteljük olajban, majd rádobjuk
az összepréselt fokhagymát is, pirospaprikával megszórjuk, pici vizet
öntünk rá, a paradicsompürével és a cukorral, valamint az oregánóval ízesítjük, borsozzuk. Hozzáadjuk a darált húst, ha szükséges sózzuk, megpároljuk.

A makarónit sós vízben megfőzzük, leszűrjük, felét egy tepsibe öntjük. A húsos ragut elsimítjuk rajta. Erre kerül a tészta másik fele, meglocsoljuk a tejföllel, megszórjuk a reszelt sajttal.

Előmelegített 180 fokos sütőben szép pirosra sütjük.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss