Húsos rakott krumpli

default user icon
2 5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 kg krumpli
  • 20-30 dkg csirkemellfilé
  • 1 fej vöröshagyma
  • gomba
  • kukorica
  • 1 szelet császárszalonna
  • 1 kis doboz tejföl
  • kis sajt
  • bors
  • majoranna
  • mustár
  • zellerlevél

Elkészítés

    Elkészítés: A krumplit héjában megfőzzük, majd megpucoljuk, felkarikázzuk. A húst csíkokra vágjuk, fűszerezzük sóval, borssal, majorannával, mustárral, állni hagyjuk kicsit. Egy tepsi aljára rakunk egy sor krumplit, majd jöhet a hús, a gomba, a kukorica, csíkokra vágott szalonna, hagyma, majd fél doboz tejföllel megkenjük. Jöhet rá a maradék krumpli, lefedésnek erre pedig a maradék tejföl. Befejezésképpen reszelünk rá kis sajtot, a tetejét pedig megszórjuk szárított zellerlevéllel, aztán mehet a sütőbe kb. 20percre.

Megjegyzés

A férjem kedvenc étele.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Mészáros Lea 10 évvel ezelőtt
Nagyon finom , csak a gombát célszerű előbb megpirítani és úgy hozáadni, mert ellenkezp esetben bő levet ereszt.
Mészáros Lea 10 évvel ezelőtt
Nagyon finom , csak a gombát célszerű előbb megpirítani és úgy hozáadni, mert ellenkezp esetben bő levet ereszt.

Hasonló Receptek

Magazin