Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Húsos-parajos cannelloni

MME MME
4/5
45 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A hagymát megdinszteljük, rárakjuk a darált húst és a parajt, puhára pároljuk. Ezután hozzáadunk fél pohár tejfölt, az apróra vágott fokhagymát, sózzuk és borsozzuk, összekeverjük, és még pár percig főzzük. Elzárjuk alatta a tüzet, belereszeljük a sajt egyharmadát. Hagyjuk, hogy elolvadjon. Megvárjuk, míg egy kicsit kihűl, majd megtöltjük vele a cannellonikat. Kivajazunk egy tepsit, elhelyezzük rajta a cannellonikat, megkenjük a maradék tejföllel,ráreszeljük a maradék sajtot, és addig sütjük, amíg a sajt szépen megpirul.

Megjegyzés

Én a tálaláshoz is szoktam adni még plusz tejfölt. Ezt a ragut lasagnéhoz, spagettihez is felhasználhatjuk. - MME

Ezek is érdekelhetnek