Húsos palacsinta egyszerűen

default user icon

Hozzávalók

  • 9 dl tejföl
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 csipet bors
  • 1 ek pirospaprika
  • 1 csipet só
  • 1 csipet vegeta
  • 50 dkg pick sertés párizsi rúdban

Elkészítés

    1. A rúdpárizsit egészen apró kockákra összevágjuk, összekeverjük a tejföllel.
    2. Ízlés szerint sóval, vegetával, pirospaprikával, petrezselyemmel, borssal fűszerezzük, alaposan elkeverjük.
    3. Kisütünk hagyományos palacsintákat (kb. 12 db) és rétegenként megkenjük a masszával.
    4. Az utolsó palacsinta tetejét tejföllel megkenjük és addig sütjük 200 fokra előmelegített sütőben amíg a tejföl a tetején meg nem pirul.

Megjegyzés

Kiadós, laktató, ízletes és könnyen elkészíthető étel.

Páll Jenő
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hasonló Receptek