Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Húsos kukoricapuffancs

MME MME
1 2/5
30 perc
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy evőkanál olajon megfonnyasztjuk a finomra vágott hagymát, majd rátesszük a darált húst, és fehéredésig pirítjuk. Hozzáadjuk a lecsepegtetett kukoricát, a felvert tojást, a bort, a kukorica- és finomlisztet, a fűszereket, a zúzott fokhagymát, a sütőport és a finomra vagdalt petrezselymet. A masszát jól összedolgozzuk, majd fél óráig pihentetjük.
  2. Ezután a masszát egy evőkanállal bő forró olajba adagoljuk, és a puffancsok mindkét oldalát megsütjük. Amikor aranybarnára sült, kivesszük az olajból, és jól lecsöpögtetjük. Salátával tálaljuk. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss