Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Húsos-krumplis káposztatál

120 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: 1. A húsokat bedörzsöljük a fűszersóval, felöntjük a 2 dl olajjal, és 1 órát pácoljuk.

2. Az átmosott, lecsepegtetett káposztát kevés olajon a cukorral megpároljuk.

3. A burgonyát megpucoljuk, felkarikázzuk.

4. A tepsi aljára terítjük a káposztát, rászórjuk a felkockázott főtt sonkát, elterítjük rajta a burgonyát, meghintjük ételízesítővel és majoránnával, majd ráhelyezzük a húsokat és rálocsoljuk a páclevet.

5. Először lefóliázva, majd fólia nélkül sütjük, míg minden kellően megpuhul.

Ezek is érdekelhetnek

Friss