Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, majd megpirítjuk benne a megtisztított, vékonyra karikázott póréhagymát, a felszeletelt gombát, a darált húst és a meghámozott, lereszelt sárgarépákat. Megszórjuk ételízesítővel, meglocsoljuk néhány csepp szójaszósszal, és néhány percen át együtt pároljuk.
A mélyhűtőből előzőleg kivett és felengedett tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk, majd egyforma négyzetekre vágjuk, és mindegyik közepére rakunk egy halmot a töltelékből. A tészta széleit megkenjük a tojásfehérjével, a tésztát batyuszerűen összehajtjuk, és a széleit a tojással összeragasztjuk. A tetejét megkenjük a tejjel elkevert tojássárgájával, és olajozott sütőlapra téve, előmelegített sütőben szép pirosra megsütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre