Elkészítés: A spagettit bő, sós vízben megfőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük.
A vöröshagymát finomra vágjuk, és kevés zsiradékon megfuttatjuk, majd belekeverjük a vékonyra szelt gombát, s rövid pirítás után beletesszük a metéltre vágott zöldpaprikát. Amikor zsírjára visszasült, hozzáadjuk a darált húst, és sóval, borssal, rozmaringgal fűszerezzük. Végül beleaprítjuk a paradicsomot is. Rátöltve a bort és kb. fél dl vizet, fedő alatt az egészet puhára pároljuk. Ízesítjük, megszórjuk finomra vágott petrezselyemzölddel, és beleforgatjuk a megfőzött spagettit.
Tetejét meghintjük reszelt sajttal, és a sütőben pirosra sütjük. Forrón tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre